De Best Gelezen Voetbal Blogs 2015

Het jaar 2015 zit er alweer bijna op en nieuwste Voetbalschoenen Trends voor 2016 zijn inmiddels gepubliceerd. Tijd om eens lekker achterover te hangen en de meest gelezen blogartikelen op www.CR7Voetbalschoenen.nl op een rijtje te zetten.

10. Zwarte Nike Voetbalschoenen

Op 10 de zwarte Nike Voetbalschoenen. Wij schreven deze blog naar aanleiding van de Nike Academy Pack. De totaal zwarte Nike voetbalschoen. Goed genoeg voor een plekje in de top 10! Lees hier alles over de zwarte Nike Voetbalschoenen.

9. Wolf Pack Voetbalschoenen

De lancering van de Wolf Pack voetbalschoenen was een spectaculaire. Nog nooit was er zo’n grote run op voetbalschoenen. Waarschijnlijk ken jij ook wel iemand met de grijze Hypervenom voetbalschoenen van Neymar. In maart / april 2016 verschijnen de ‘nieuwe’ wolfpack schoenen in een ander jasje.  Lees de blog van destijds.

8. Nieuwe zwarte Adidas Voetbalschoenen

Na de lancering van de Adidas X en ACE voetbalschoenen lanceerde Adidas kort hierop de eerste zwarte variant op deze voetbalschoenen. Erg populair, zo bleek later. Lees hier de blog over de zwarte adidas kicksen.

7.  Roze Nike Voetbalschoenen

Dat niet alleen zwarte voetbalschoenen erg populair zijn blijkt wel uit het feit dat de roze Nike voetbalschoenen erg in trek waren in 2015! Niet gek dus dat deze in de meest verkochte voetbalschoenen lijst staat van www.CR7Voetbalschoenen.nl.

6. De Nieuwste Nike Voetbalschoenen 2015-2016

Een korte blog over de nieuwste Nike voetbalschoenen 2015-2016 voor de zomer van 2015. Met o.a. de voetbalschoenen voor vrouwen voor het WK in Canada.

5. Nieuwste Voetbalschoenen 2015-2016

Niet alleen de blog over de nieuwste Nike schoenen werd erg vaak gelezen. Ook ons  bericht omtrent de algemene nieuwste voetbalschoenen voor 2015-2016 sprong eruit. Het is wel duidelijk waar wij jullie over een paar maanden over informeren! Tot die tijd blijf je op de hoogte via de voetbalschoenen kalender.

4. Cristiano Ronaldo Lava Voetbalschoenen

In november was het eindelijk zover! De Nieuwste voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo werden eindelijk gelanceerd. Na lang wachten van de fans, was het zeker de moeite waard. Één van de meest verkochte voetbalschoenen in de maand november én december. De CR7 Savage Beauty voetbalschoenen.

3. Nieuw

Een korte mededeling vanuit ons. Je kon op deze pagina direct worden doorverwezen naar de Nieuwste Nike én Adidas Voetbalschoenen.

2. De Nieuwste Adidas Voetbalschoenen 2015-2016

Niet geheel in de trend der verwachting. Maar op CR7Voetbalschoenen.nl wint de adidas schoen het van de Nike schoen als het gaat om de het meest gelezen artikel. Verbaasd was de redactie. Wint Nike in 2016 wel van Adidas?

Lees hier de onwaarschijnlijk populaire blog over de nieuwste adidas voetbalschoenen 2015-2016!

Wij zijn erg benieuwd!

1. Ontwerp je Eigen Voetbalschoenen

Met stip, maar dan ook écht met stip op 1. Ruim 20% vaker gelezen dan de nummer 2. De blog over het ontwerpen van je eigen voetbalschoenen. Inmiddels is hier een aparte pagina voor aangemaakt. Waar wij uitleggen hoe jij het beste jouw eigen schoenen kunt ontwikkelen op de website van Nike.

Allemaal ontzettend bedankt voor jullie getoonde interesse in de blogs van CR7Voetbalschoenen.nl. Wij hopen jullie allen terug te zien in 2016!

Fijne Feestdagen én een gelukkig Nieuwjaar!

 

Leave a Reply