Adidas X 15 Goud en Roze

De Adidas X 15 in de kleuren goud, roze en zwart zullen gedragen gaan worden door niemand minder dan Arjen Robben. Deze populaire kleurencombinatie zal tevens gedragen gaan worden door spelers als Gareth Bale en Karim Benzema van Real Madrid.

 

Adidas X 15.1 Goud/zwart

Deze voetbalschoen zal als eerste uitvoering van de Adidas X versie verschijnen in een kunstgras voetbalschoen. Deze AG Adidas X15 zal omstreeks februari te koop zijn.

Adidas x 15.1 goud

Bovenstaande Adidas X Kicksen zullen te koop zijn vanaf 54,99 bij o.a. Voetbalshop.nl. Vanaf februari 2016 zullen volgens verwachting van de voetbalschoenen kalender deze stoere adidas voetbalschoenen dus te koop zijn.

De Adidas X 15.1 is alweer de 10e kleurencombinatie van de Duitse schoenen fabrikant. Welke kleurencombinatie is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie!

Adidas X 15.1 AG voor Kunstgras

Deze voetbalschoenen zullen tevens als kunstgras voetbalschoenen op de markt verschijnen. Deze AG voetbalschoenen kun je hieronder zien op de foto.

Adidas-X-15-AG-kunstgrasschoenen

Dit zijn de allereerste adidas voetbalschoenen die speciaal ontwikkeld zijn voor kunstgras. Hiermee creëert Adidas dus vanaf nu ook schoenen die steviger zijn gestickt. Hierdoor behoud je de garantie op je voetbalschoenen door kunstgras slijtage.

Wil je meer weten over ag en fg voetbalschoenen? Lees dan hier alles over AG, FG en andere schoenen.

Wij beoordelen voetbalschoenen met een dikke 5 sterren. Heerlijke kleurencombinatie voor voetballers met lef!

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
adidas x 15.1
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply