Adidas Euro 2016 Voetbalschoenen

Wow! De Adidas Ace Primeknit 2016 Euro 2016 gaan de wereld op zijn kop zetten.

Nieuwste Adidas Euro 2016 Voetbalschoenen

Helaas zullen onze Nederlandse helden niet meedoen in Frankrijk. Desalniettemin zullen spelers als Paul Pogba, Mesut Özil en Manul Neuer de hoofdrol spelen in het meest spectaculaire hoofdstuk van Adidas Voetbalschoenen in 2016.

Deze zilveren Adidas voetbalschoenen met sok zijn grijs/zilver gekleurd en hebben een geel sokje. Deze schoenen hebben gele noppen, wat goed opvalt! Hoe super vet. Ben jij meer fan van de Nike voetbalschoenen met Sok? Bekijk dan de voetbalschoenen kalender.

Je kunt deze schoenen hier bestellen.

Euro 2016 adidas voetbalschoenen

Hieronder zie je een close-up van de nieuwste Euro 2016 voetbalschoenen. Hier zie je goed de details en de gele kleur veters en sok die deze voetbalschoenen hebben.

Euro 2016 adidas voetbalschoenen

Spelers als James Rodriguez zullen deze schoenen dragen tijdens de Copa America, zij spelen natuurlijk niet het Europees Kampioenschap. Deze adidas ace voetbalschoenen zullen te koop zijn op de pagina voetbalschoenen met sok. Daarnaast zal de versie zonder sok te koop zijn op de pagina voor Adidas kinder voetbalschoenen.

Adidas X 16.1 Zilver

Deze zilveren voetbalschoenen vallen erg op met rood bovenvlak. Deze strakke adidas X 16.1 zilveren voetbalschoenen zijn te koop vlak voor het Europees Kampioenschap in Parijs.

Je kunt deze voetbalschoenen hier kopen rond hem EK 2016.

Adidas-X-Euro-2016-Boots-zilver

zilveren Adidas euro 2016 zilveren Adidas euro 2016

Deze volgende generatie Adidas X voetbalschoenen hebben traditionele noppen maar zijn zeer comfortabel. Met de vernieuwde stabiliteit zul jij hoge ogen gooien op het voetbalveld.

Deze zilveren metallic, zwart met rode volgende-generatie Euro 2016 voetbalschoenen zijn te koop vanaf 49,99 voor kinderen en 79,99 voor volwassenen.

Volg jij ons al op social media? Blijf op de hoogte van het laatste voetbalschoenen nieuws.

Laat in een reactie weten wat jij vindt van deze super gave Euro 2016 voetbalschoenen! 

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Paul
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply