Adidas Ace Primeknit 2016 Wit

Deze Adidas Ace Primeknit 2016 verschijnen in maart 2016. Deze witte kicksen met groen-zwarte Adidas strepen zijn de tweede generatie Adidas Ace voetbalschoenen. Naar verwachting zal deze editie alleen te koop zijn als Adidas schoen met sokje.

Adidas Ace Primeknit wit 2016_3

Door de combinatie van het witte uiterlijk met de zwart-groene Adidas strepen en de lichtblauwe noppen oogt deze voetbalschoen heel erg fris.

Dit ontwerp zal door weinig haat ontvangen, zelfs door mensen die liever zwarte voetbalschoenen zien op het voetbalveld.

Wat een unieke, frisse voetbalschoen is dit!

Deze voetbalschoen heeft qua techniek dezelfde eigenschappen als de nieuwste adidas voetbalschoenen 2016. Eerder schreven wij al een blog over de voetbalschoenen trends 2016.

Het is duidelijk dat deze Adidas voetbalschoenen met sok, volop de concurrentie aangaan met de Nike sok voetbalschoenen. Een andere opkomende trends is de Adidas schoen zonder veters. Deze Primeknit zal ‘ouderwets’ en dus ‘gewoon’ veters bevatten.

Adidas Ace Primeknit wit 2016

Deze witte Adidas Voetbalschoenen met sokje zullen te koop zijn als FG voetbalschoenen voor de prijs van € 150 voor kinderen en 300 voor volwassenen.

Adidas Ace Primeknit wit 2016-2

Bestel deze Adidas Ace Primeknit hier vanaf maart.

Laat in een reactie weten wat jij vindt van deze gave Witte Kicksen!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Marcel
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply