Adidas Ace 15+ Primeknit

Adidas zal begin december 2015 de tweede kleurencombinatie onthullen van de Adidas Ace 15+ Primeknit. Eerder onthulde wij in de nieuwste adidas voetbalschoenen 2015-2016 de eerste kleurencombinatie van deze nieuwe adidas voetbalschoenen.

Zwarte met Witte Adidas Ace+ Voetbalschoenen

Deze nieuwe voetbalschoenen hebben toch wel wat weg van de klassieke voetbalschoenen zoals wij deze kennen. De zwarte kleur wordt bijgestaan door de witte achterkant van de voetbalschoen. Wat ervoor zorgt dat deze voetbalschoen frisser oogt. Opvallend is het detail wat adidas heeft doorgevoerd onder de schoen. De noppen zijn onder het zwarte gedeelte van de schoen ook in de zwarte kleur. Ook bij de witte achterkant, worden er bijpassende witte noppen getoond.

Adidas Ace 15+ Primeknit

De Adidas Ace 15+ Primeknit

Deze Adidas Ace 15+ zullen gedragen worden door spelers die het spel onder controle houden. Denk aan spelers als de keeper van Bayern München, Manuael Neuer. Mesüt Ozil, de dirigent van Arsenal, en niet te vergeten. De Cruijff van de Balkan, Ivan Rakitic.

De bovenkant van de schoen is compleet wit, welke bedekt zitten onder zwarte veters. Uiteraard kent deze voetbalschoen de bekende 3 strepen, waar adidas mee groot is geworden.

Exclusieve beschikbaarheid

Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze zwarte Adidas Ace voetbalschoenen gelanceerd en geproduceerd worden in gelimiteerde oplage. Wat betekent dat er slechts een beperkt aantal schoenen gemaakt gaan worden.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze voetbalschoenen rond de €250 gaan kosten waardoor deze schoenen alleen weggelegd zijn voor de échte adidas fan.

Wij vinden deze nieuwste adidas voetbalschoenen in ieder geval er stoer. De vraag is natuurlijk of je je geld gaat spenderen aan deze coole schoenen. In 2016 zullen de adidas voetbalschoenen met sok geproduceerd worden. Waar nu alleen nog maar de prototypes bekend van zijn. Die kun je bekijken via de voetbalschoenen kalender.

Ben je liever op zoek naar Nike voetbalschoenen of voetbalschoenen met sok? Dan kun je beter nog even wachten, of verder kijken op de website.

Laat in een reactie weten wat jij vind van deze adidas ace15+ primknit voetbalschoenen!

Review
Review Datum
Reviewed Item
Adidas Ace 15+ Primeknit
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply