Adidas 16.1 Voetbalschoenen Solar Green

Adidas 16.1.  Ace Voetbalschoenen Solar Green met Roze adidas strepen. Benieuwd? Bestel hier of lees snel verder!

adidas ace solar green 16.1

Deze tweede generatie van de adidas ace kangoeroe worden verwacht eind februari 2016. Nadat adidas vorig jaar afscheid had genomen van de F50 collectie werden respectievelijk de adidas ace en adidas X voetbalschoenen gelanceerd.

Deze voetbalschoenen doen ons denken aan de eerste Predators, waar legende Zinedine Zidane de WK in 1998 op speelde. Deze schoen heeft uiteraard wel een hoop veranderingen ondergaan. Zo is niet alleen de gifgroene kleur vernieuwend, ook de roze strepen vallen direct op.

Deze voetbalschoenen hebben een gifgroene onderkant welke worden bijgestaan voor de roze noppen. Ga jij ook opvallen?

NEXT-GEN ADIDAS ACE Groen roze 16.1 zool

Deze nieuwe generatie adidas voetbalschoenen zijn ontworpen voor alle voetballers die perfectie nastreven, ontworpen voor een unieke touch en wendbare en technische voetballers. Ben jij zo’n type? Het is duidelijk dat deze schoen is weggelegd voor sierlijke voetballers.

Voetballers als Luis Suarez van FC Barcelona zullen deze schoenen gaan dragen in 2016. Voor 210 euro is de duurste versie van jou! Uiteraard zal adidas ook een goedkopere versie toevoegen. Dan zijn deze schoenen hoogt waarschijnlijk te koop vanaf 44,95 voor kinderen en al voor 69,99 voor volwassen in zowel AG als FG.

 

 

 

Review
Review Datum
Reviewed Item
Adidas 16.1 Solar Green
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Leave a Reply